欢迎来到沙龙国际教育,美国留学解决方案引领者!

  1. 首页
  2. 限时免费领书
  3. 免费评估
  4. 少年行
  5. 满分网
  6. 各地分公司
  7. 商务合作
2016录取捷报
  1. 80%的学生进入美国前50名校美国高端留学解决方案引领者
ACT首页ACT动态ACT备考ACT英语ACT阅读ACT科学ACT数学ACT真题|ACT提分课程强化精品班一对一刷题班|ACT官方报考指南

ACT数学练习题及答案解析

2016-01-06来源: 沙龙国际教育浏览量:
分享到:
   数学是ACT考试重要的一部分,需要考生在60分钟内解答60道题目,下面就为考生分享几道ACT数学练习题,考生不妨拿起笔来练习一下。   1. If Lynn can type a page in p minutes, what piece of the page can she do in 5 minutes?   A. 5/p   B. p - 5   C. p + 5   D. p/5   E. 1- p + 5   2. If Sally can paint a house in 4 hours, and John can paint the same house in 6 hour, how long will it take for both of them to paint the house together?   A. 2 hours and 24 minutes   B. 3 hours and 12 minutes   C. 3 hours and 44 minutes   D. 4 hours and 10 minutes   E. 4 hours and 33 minutes   3. Employees of a discount appliance store receive an additional 20% off of the lowest price on an item. If an employee purchases a dishwasher during a 15% off sale, how much will he pay if the dishwasher originally cost $450?   A. $280.90   B. $287   C. $292.50   D. $306   E. $333.89   4. The sales price of a car is $12,590, which is 20% off the original price. What is the original price?   A. $14,310.40   B. $14,990.90   C. $15,290.70   D. $15,737.50   E. $16,935.80   5. Solve the following equation for A : 2A/3 = 8 + 4A   A. -2.4   B. 2.4   C. 1.3   D. -1.3   E. 0   6. If Leah is 6 years older than Sue, and John is 5 years older than Leah, and the total of their ages is 41. Then how old is Sue?   A. 8   B. 10   C. 14   D. 19   E. 21   7. Alfred wants to invest $4,000 at 6% simple interest rate for 5 years. How much interest will he receive?   A. $240   B. $480   C. $720   D. $960   E. $1,200   8. Jim is able to sell a hand-carved statue for $670 which was a 35% profit over his cost. How much did the statue originally cost him?   A. $496.30   B. $512.40   C. $555.40   D. $574.90   E. $588.20   9. The city council has decided to add a 0.3% tax on motel and hotel rooms. If a traveler spends the night in a motel room that costs $55 before taxes, how much will the city receive in taxes from him?   A. 10 cents   B. 11 cents   C. 15 cents   D. 17 cents   E. 21 cents   10. Simon arrived at work at 8:15 A.M. and left work at 10: 30 P.M. If Simon gets paid by the hour at a rate of $10 and time and ? for any hours worked over 8 in a day. How much did Simon get paid?   A. $120.25   B. $160.75   C. $173.75   D. $180   E. $182.50   11. Grace has 16 jellybeans in her pocket. She has 8 red ones, 4 green ones, and 4 blue ones. What is the minimum number of jellybeans she must take out of her pocket to ensure that she has one of each color?   A. 4   B. 8   C. 12   D. 13   E. 16   12. If r = 5 z then 15 z = 3 y, then r =   A. y   B. 2 y   C. 5 y   D. 10 y   E. 15 y   13. If 300 jellybeans cost you x dollars. How many jellybeans can you purchase for 50 cents at the same rate?   A. 150/x   B. 150x   C. 6x   D. 1500/x   E. 600x   14. Lee worked 22 hours this week and made $132. If she works 15 hours next week at the same pay rate, how much will she make?   A. $57   B. $90   C. $104   D. $112   E. $122   15. If 8x + 5x + 2x + 4x = 114, the 5x + 3 =   A. 12   B. 25   C. 33   D. 47   E. 86   16. You need to purchase a textbook for nursing school. The book cost $80.00, and the sales tax where you are purchasing the book is 8.25%. You have $100. How much change will you receive back?   A. $5.20   B. $7.35   C. $13.40   D. $19.95   E. $21.25   17. You purchase a car making a down payment of $3,000 and 6 monthly payments of $225. How much have you paid so far for the car?   A. $3225   B. $4350   C. $5375   D. $6550   E. $6398   18. Your supervisor instructs you to purchase 240 pens and 6 staplers for the nurse''s station. Pens are purchased in sets of 6 for $2.35 per pack. Staplers are sold in sets of 2 for 12.95. How much will purchasing these products cost?   A. $132.85   B. $145.75   C. $162.90   D. $225.25   E. $226.75   19. If y = 3, then y3(y3-y)=   A. 300   B. 459   C. 648   D. 999   E. 1099   Answer Key   1. A 2. A 3. D  4. D  5. A  6. A  7. E  8. A  9. D  10. C  11. D  12. A  13. A  14. B  15. C  16. C  17. B  18. A 19. C   以上整理的就是ACT数学练习题及答案解析,希望对考生们有帮助。

本文关键字:ACT数学,ACT练习题,ACT真题
编辑: wei
分享到:
我要咨询

关注沙龙国际

沙龙国际教育
ID:zmnedu
美国留学方案引领者
因为专业 所以出色
美国留学快报
ID:liuxuekuaibao
传递美国留学最新动态
美国大学申请技巧

抢占美国TOP50名校入学名额,先人一步提前规划,免费申请高端美国留学方案!

X
X验证码已发送到您的手机,请确认
X您的信息提交成功,稍后沙龙国际教育留学申请专家会与您联系,请保持手机畅通。
沙龙国际娱乐